Γνωρίστε μας και θα μας εμπιστευτείτε!

Ασφάλεια Ευθυνών

/Ασφάλεια Ευθυνών

Η ευθύνη της επιχείρησης και του επαγγελματία

Από την επαγγελματική ή την επιχειρηματική δράση κάθε ανθρώπου είναι πάντα πιθανό να προκληθούν υλικές ζημιές, δυσφήμηση, σωματικές βλάβες, θάνατος ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά σε τρίτους.

Το ενδεχόμενο αυτό καλύπτουν οι ασφαλίσεις ευθυνών για επιχειρήσεις αλλά και για επαγγελματίες. Από ένα γιατρό ή έναν αρχιτέκτονα που θα κατηγορηθεί για ιατρικό λάθος μέχρι μία εταιρεία τροφίμων που θα μπλεχτεί σε δικαστική διαμάχη για αποζημιώσεις λόγω δηλητηρίασης ή μίας φαρμακοβιομηχανίας που θα έρθει αντιμέτωπη με τους μετόχους της, η ασφάλιση ευθυνών αποτελεί δικλείδα ασφαλείας και βιωσιμότητας των εταιρειών και των επαγγελματιών.

Η Daedalus καλύπτει με προγράμματα της AIG ευρύτατο φάσμα ευθυνών με εξειδικευμένα προγράμματα για κάθε δραστηριότητα.

entrepreneur_1

Επαγγελματίες

Eπιχειρήσεις

Μία επιχείρηση σε όποιο κλάδο και να δραστηριοποιείται μπορεί να αντιμετωπίσει αξιώσεις που σχετίζονται με τη δράση της από πελάτες, εργαζόμενους, μετόχους, το δημόσιο κ.λπ. Ασπίδα προστασίας αποτελεί η ασφάλιση αστικής ευθύνης επιχειρήσεων της AIG την οποία παρέχει η Daedalus.

Η κάλυψη αφορά ευθύνες που αφορούν στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μίας επιχείρησης, τις εγκαταστάσεις της, τις διαφημίσεις της και την ιδιότητα του εργοδότη έναντι του προσωπικού.

entrepreneur_2

Δείτε επίσης...

Για την Υγεία μου

Ασφάλεια Ζωής

Για το ταξίδι μου

Ασφάλεια Ταξιδιού

Για το αυτοκίνητό μου

Ασφάλεια Αυτοκινήτου