Η ομάδα της Daedalus σχεδίασε ένα πολυπροϊόν που αποτελείται από το συγκερασμό τριών εξειδικευμένων προγραμμάτων, του Wise Act που ήδη έχει βρει μεγάλη απήχηση καθώς και των Wise Beauty και Wise Dental.

Το πιο έξυπνο πακέτο υγείας και ομορφιάς δημιούργησε αποκλειστικά για τις γυναίκες η Daedalus, που συνδύασε την προστασία υγείας με παροχές της αισθητικής και της οδοντιατρικής επιστήμης.

Γνωρίζοντας ότι η υγεία και η ομορφιά είναι έννοιες συνυφασμένες με το γυναικείο φύλο και κατά μία άποψη καταστάσεις αλληλένδετες μεταξύ τους η ομάδα της Daedalus σχεδίασε ένα πολυπροϊόν που αποτελείται από το συγκερασμό τριών εξειδικευμένων προγραμμάτων, του Wise Act που ήδη έχει βρει μεγάλη απήχηση καθώς και των Wise Beauty και Wise Dental που προστέθηκαν πρόσφατα στην «οικογένεια» των έξυπνων υπηρεσιών της Daedalus.

Στη στόχευση της διοίκησης της Εταιρείας και του διευθύνοντος συμβούλου, Κωνσταντίνου Φωτόπουλου, περιλαμβάνεται και η περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου που θα διαθέτει τις υπηρεσίες Wise.

Θεμελιώνοντας τις σχέσεις με τους ανθρώπους της σε βάση συνεργατοκεντρική η Εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες της όλα τα απαραίτητα εργαλεία, που συνίστανται από τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την Daedalus έως και την εκπαίδευση και τη σωστή επικοινωνία με τους συνεργάτες της.

Τι περιλαμβάνει το πολυπροϊόν Wise:

1. Wise Act: Θωρακίστε την υγεία σας από έναν ύπουλο εχθρό
Είναι το πρώτο προϊόν της ομάδας Wise που δημιουργήθηκε από την Daedalus για να καλύψει τις γυναίκες από τον κίνδυνο της επάρατης νόσου. Οι καινοτομίες του προγράμματος είναι πολλές, καθώς καλύπτει με το ίδιο ασφάλιστρο όλες τις ηλικίες, παρέχει 100% κάλυψη χωρίς τη συμμετοχή ταμείου και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόγραμμα που ασφαλίζει γυναίκες που δίνουν ήδη μάχη με τη νόσο. Ταυτόχρονα δίνει και πρόσθετες παροχές για εξετάσεις σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες και άμεση πρόσβαση στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια οπότε και βοηθά στην πρόληψη που είναι η βάση για την έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση της ιατρικής επιστήμης. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σχεδιασμός του έγινε από κορυφαίους ειδικούς τεχνογνώστες, και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας (www.wiseup.gr) της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers η οποία και δεσμεύεται για τη διαχρονική ποιοτική υποστήριξη των υπηρεσιών υγείας μέσω του προγράμματος αυτού.

Παρέχονται δωρεάν:

Ψηφιακή Μαστογραφία
Ελαστογραφία
Υπερηχογράφημα Μαστών
Τεστ Παπανικολάου
Διακολπικός Υπέρηχος
Κλινική Εξέταση – Αξιολόγηση
Κλινική Εξέταση Χειρούργου Μαστού

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μία πληθώρα παροχών και εξετάσεων χωρίς όριο και ταυτόχρονα απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους μεγαλύτερους παρόχους υγείας: Όμιλος Ιατρικού, Όμιλος Υγεία, Ιασώ, Metropolitan, Mediterraneo, Όμιλος Ευρωιατρικής, Doctor’s Hospital, Όμιλος Ευρωκλινικής, Όμιλος Euromedica, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης, Γενική κλινική Άνασσα Βόλου, Ασκληπιείο Κρήτης και πολλά άλλα.

Wise Beauty: Γιατί σας αξίζει

Είναι το πιο όμορφο δώρο για μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει τον εαυτό της και να ενδυναμώσει τη θηλυκή της πλευρά. Η σύγχρονη γυναίκα είναι μητέρα, είναι εργαζόμενη, είναι σύζυγος, είναι νοικοκυρά αλλά έχει εκ φύσεως μία θηλυκή πλευρά. Το πρόγραμμα Wise Beauty έρχεται να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την πολυπρισματική θέση των γυναικών και την έλλειψη χρόνου και πόρων για τον εαυτό τους.

Η Εταιρεία παρέχει χωρίς εξαιρέσεις και ψιλά γράμματα:

6 θεραπείες laser μικρής περιοχής (full face, μασχάλες, πηγούνι, γραμμή κοιλιάς, μπικίνι, string)
4 θεραπείες προσώπου με Ραδιοσυχνότητες (RF)
1 θεραπεία Botox ή bispot με συμμετοχή (49 ευρώ)
4 θεραπείες σώματος με Ραδιοσυχνότητες (RF) και Cavitation
2 συνεδρίες Κρυολιπόλυσης
2 συνεδρίες laser αφαίρεσης σπίλων
Οι συνολικές αισθητικές παροχές έχουν αξία χωρίς το πρόγραμμα 1.760 ευρώ και με το WiseBeauty μπορούν να αξιοποιηθούν από ένα η περισσότερα άτομα της επιλογής σας.

3. Wise Dental: Για να χαμογελάτε πάντα

Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι η στοματική υγιεινή συνδέεται με την καλή υγεία του οργανισμού μας. Επιστήμονες και έρευνες έχουν ήδη συνδέσει την ελλιπή φροντίδα του στόματος με νόσους όπως ο διαβήτης, η πνευμονία (λόγω εισπνοής μικροβίων) ακόμα και με επιπλοκές στην κύηση.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί στον τομέα της οδοντιατρικής κάλυψης η Daedalus με την κάρτα Wise Dental παρέχει:

Οδοντιατρικός έλεγχος – εξέταση και δύο καθαρισμοί δοντιών ανά έτος
Σχεδιασμός οδοντιατρικής θεραπείας με υπερήχους και γυάλισμα δοντιών
Αποτρύγωση, στίλβωση και σοδοβολή
2 προλήπτικά σφραγίσματα και 2 μόνιμα
4 Εξαγωγές (απλές)
Έλεγχος και αφαίρεση πλάκας και φθορίωση
Λεύκανση (1 συνεδρία)
5 Ακτινογραφίες
Αφαίρεση και επανασυγκόλληση στεφάνης / γέφυρας
Αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού
Χορήγηση πιστοποιητικού μετά την εξέταση
Οδηγίες στοματικής υγιεινής και μία θεραπεία χρόνιας ουλίτιδας

Οι οδοντιατρικές παροχές έχουν συνολική αξία 1.200 ευρώ και με την κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα ή και περισσότερα άτομα που θα επιλέξετε κοστίζουν μόλις 159 ευρώ ανά έτος.

Το Δελτίο Τύπου της Daedalus όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο http://www.euro2day.gr/