Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, επιπλέον προνόμια στο “Wise Act” και διαδραστικό site σε πελάτες και συνεργάτες.

Αθήνα,

30/09/16

Δελτίο Τύπου

Θέμα:  Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, επιπλέον προνόμια στο “Wise Act”   και διαδραστικό site σε πελάτες και συνεργάτες.

 

Με νέο διαδραστικό site www.daedaluslife.gr και με ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις σε όλους τους πελάτες της στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ η μεσιτική εταιρεία Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers προσφέρει νέες παροχές, υψηλής ποιότητας, σε συνεργάτες και πελάτες.

 

Σύμφωνα με την διοίκηση, η ανανέωση του site  έγκειται στην προσπάθεια βελτίωσης των τεχνολογικών εργαλείων προκειμένου όλοι όσοι ανήκουν στην ευρεία οικογένεια της μεσιτικής να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα όπως επιτάσσει η εποχή. Ενώ, η ειδική συμφωνία με το θεραπευτήριο εντάσσεται στις παροχές που η εταιρεία θέλει να δώσει στους πελάτες της και, μέσω αυτής, τους προτρέπει να γνωρίσουν την πρόληψη στην Υγεία.

 

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

 

Η συνεργασία της  Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers με την «Ευρωκλινική» αφορά όλους τους πελάτες και όλα τα συμβόλαια.

 

Ειδικά για όσους έχουν συμβόλαιο Υγείας σε οποιαδήποτε εταιρεία, μέσω της μεσιτικής, τότε προβλέπεται και μείωση της απαλλαγής  έως και μηδενισμός της.

 

Πρόσθετα προνόμια απολαμβάνουν και οι κάτοχοι του αποκλειστικού προγράμματος “WiseAct” για τον καρκίνο του μαστού που έχει δημιουργήσει η εταιρεία.

 

Η υλοποίηση της συμφωνίας θα στηριχθεί με την έκδοση κάρτας Υγείας προς όλους τους πελάτες της Daedalus.

 

Να σημειωθεί ότι η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε δραστηριότητες που στηρίζουν την Υγεία των πελατών της με προνομιακές ασφαλίσεις, πρωτοποριακές ιδέες και παροχές που για πρώτη φορά καταγράφονται στην ελληνική αγορά.

 

 

WISE ACT

 

Στο πλαίσιο της περαιτέρω υποστήριξης του αποκλειστικού προγράμματος Wise Act που απευθύνεται στον γυναικείο πληθυσμό και στοχεύει στην πρόληψη αλλά και την θεραπεία του καρκίνου του μαστού η συμφωνία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ περιλαμβάνει πρόσθετες παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται και τα επιπλέον εξής προνόμια:

 

  • Δωρεάν κλινική εξέταση από Χειρουργό Μαστού

 

  • Δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης, για ένα μήνα, από Διατροφολόγο-Διαιτολόγο το οποίο περιλαμβάνει

 

α. Λιπομέτρηση-ανάλυση σύστασης σώματος

 

 

β. λήψη αναλυτικού διατροφικού ιστορικού και καταγραφή συνηθειών διατροφής

γ. προσωπική στοχοθέτηση και παρακολούθηση ανάλογα με τις ανάγκες, σε συνεννόηση με τον Διαιτολόγο Διατροφολόγο.

 

Υ.Γ. Για τις ανωτέρω ενέργειες απαιτείται σχετική επικοινωνία με το Συντονιστικό Κέντρο Ομίλου Ευρωκλινικής. (213 0178 530)