Το γραφείο μας συνεργάζεται με την ARAG από την ίδρυση του Υποκαταστήματος στην Ελλάδα το 1972. Η εξειδίκευση του γραφείου μας είναι το Ποινικό Δίκαιο. Έκτοτε το γραφείο μας χειρίζεται με μεγάλη επιτυχία χιλιάδες υποθέσεις ασφαλισμένων της ARAG.  

Μία από τις πολλές υποθέσεις που προσφάτως χειρίστηκε με επιτυχία το γραφείο μας και η οποία έλαβε λόγω της φύσης της μεγάλη δημοσιότητα, ήταν η απόδραση ενός κρατουμένου μέσα από το γραφείο του Ανακριτή.

Συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός ασφαλισμένος της ARAG, εκτέλεσε – ως όφειλε – άνωθεν διαταγή και αφαίρεσε τις χειροπέδες κρατουμένου, για να δώσει κατάθεση σχετικά με αποδιδόμενα αδικήματα ενώπιον του Ανακριτή.

Μόλις αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες, ο εν λόγω κρατούμενος απέδρασε, με αποτέλεσμα ο ασφαλισμένος της ARAG να αντιμετωπίσει σειρά σοβαρών πειθαρχικών και ποινικών κατηγοριών.   Το γραφείο μου δια των έμπειρων Ποινικολόγων του, κατάφερε να απαλλάξει τον ασφαλισμένο της ARAG από κάθε πειθαρχική ευθύνη και στην συνέχεια να τον αθωώσει θριαμβευτικά στο ακροατήριο του Ποινικού Δικαστηρίου.

Κωνσταντίνος Χρ. Καραμανλής  Ποινικολόγος- Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Πηγή: www.insurancedaily.gr