Νέα «μοντέλα» ασφαλιστικών γραφείων σε όλη τη χώρα δημιουργεί η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers αξιοποιώντας την τεχνολογία. Η διασύνδεση των συνεργατών ξεκίνησε και ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα ολοκληρωθεί στο εντός του 2017.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεφωνίας και την Microsoft, όλοι οι συνεργάτες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε γραμμές και συσκευές Voip τελευταίας τεχνολογίας και ως παράδειγμα αναφέρεται ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη των γραφείων (κεντρικών και περιφερειακών) θα έχουν «τηλεγραμματεία» όλες τις ώρες και ημέρες του έτους.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε γραφεία -boutique- κάνοντας ένα γρήγορο βήμα στο μέλλον» αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κ. Φωτόπουλος και επισημαίνει ότι «εκτός από τον χρόνο που γλυτώνει στην γραμματεία του κάθε γραφείου αλλά και την αναβάθμιση την οποία προσφέρει στην εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά και στον τρόπο λειτουργίας των ασφαλιστικών γραφείων».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι εκτός από την παροχή πολύ-υπηρεσιών στους πελάτες της, φυσικά και νομικά πρόσωπα, προσφάτως παρουσίασε και ένα νέο προϊόν. Κατάρτισε και προώθησε το ασφαλιστικό πρόγραμμα WiseAct το οποίο προσφέρει την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας. Είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα, το οποίο επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο με κάλυψη 100% και χωρίς συμμετοχή Ταμείου.

 

Όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο http://www.imerisia.gr/

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=35599&subid=2&pubid=114147403