Στην αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων από τον επαγγελματία  ασφαλιστή επικεντρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο του Insurance Academy σε συνεργασία με τη Morax Media, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στην Κύπρο στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου MoneyShow.

Η Λάουρα Σταυρίδου και ο Αλέξανδρος Ανδριτσάκης, μαζί με τον Αρχισυντάκτη του μηνιαίου περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing, Νίκο Μωράκη, υποδέχθηκαν περισσότερους από 100 συνεργάτες και στελέχη από τις Ασφαλιστικές εταιρείες Eurolife Κύπρου, Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου και Trust Insurance και τους εισήγαγαν στις νέες πρακτικές και τις χρήσεις των ηλεκτρονικών εργαλείων και του διαδικτύου για την υποστήριξη των πωλήσεων τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του σεμιναρίου, κ. Σταυρίδου μίλησε στους Ασφαλιστές για την υπεραξία που προσφέρουν τα βίντεο στη διαδικασία της πώλησης, για τα infographics μέσω του περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing, που μπορούν να εξηγήσουν με μοντέρνους και έξυπνους τρόπους στατιστικά και αναλύσεις και φυσικά για τα αναρίθμητα ψηφιακά εργαλεία που αν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να εκτοξεύσουν την παραγωγικότητα του επαγγελματία Ασφαλιστή και να συμβάλλουν στη διατηρησιμότητα των συμβολαίων.

Ο πρώην Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης στην ολιγόλεπτη ομιλία του

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την προβολή βίντεο – παραγωγής του Insurance Academy – για διάφορους κλάδους της Ασφαλιστικής Αγοράς ενώ μετά τη λήξη του, όλοι οι Ασφαλιστές έλαβαν το προσωπικό τους βίντεο ανάλογα την εταιρεία με την οποία συνεργάζονται.

Ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν η πρωτοβουλία του πρώην Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη να πάρει το λόγο και να μιλήσει ως Ασφαλισμένος για την υπεραξία που προσφέρουν οι Ασφαλιστές στις μέρες μας αλλά και να συγχαρεί το Insurance Academy για την εξαιρετική δουλειά του.

Ο κ. Βεργίνης παρότρυνε επίσης τους παρευρισκόμενους Διαμεσολαβητές, να κάνουν χρήση των videos, καθώς δημιουργούν «μια όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ συναισθήματος και μυαλού». Τόνισε δε την ανάγκη της ασφάλισης, ειδικά σε περιόδους κρίσης.

Πηγή: www.insurancedaily.gr