[zozo_vc_section_title css_animation=»appear» text_align=»left» title=»Υπηρεσίες για Πράσινο Σπίτι» title_type=»h3″ title_transform=»none»]Για να νιώθετε ασφάλεια ότι και αν σκέφτεστε[/zozo_vc_section_title]

Προστατέψτε το περιβάλλον επιλέγοντας τις οικολογικές προτάσεις της Daedalus.

Δείτε Επίσης

[zozo_vc_feature_box title_style=»title-above» type=»fontawesome» icon_fontawesome=»fa fa-heart» icon_size=»large» icon_shape=»icon-circle» icon_style=»icon-border-bg» icon_hover_style=»icon-hv-bg-icon» title=»Για την Υγεία μου» title_type=»h4″ title_color=»#515151″ icon_color=»#ffffff» icon_bg_color=»#90c963″ icon_border_color=»#cecece» icon_hv_color=»#90c963″ icon_hv_bg_color=»#ffffff»][/zozo_vc_feature_box]
[zozo_vc_feature_box title_style=»title-above» type=»icomoonpack2″ icon_icomoonpack2=»icomoon2 icomoon2-plane» icon_size=»large» icon_shape=»icon-circle» icon_style=»icon-border-bg» icon_hover_style=»icon-hv-bg-icon» title=»Για το ταξίδι μου» title_type=»h4″ title_color=»#515151″ icon_color=»#ffffff» icon_bg_color=»#90c963″ icon_border_color=»#cecece» icon_hv_color=»#90c963″ icon_hv_bg_color=»#ffffff»][/zozo_vc_feature_box]
[zozo_vc_feature_box title_style=»title-above» type=»icomoonpack2″ icon_icomoonpack2=»icomoon2 icomoon2-car» icon_size=»large» icon_shape=»icon-circle» icon_style=»icon-border-bg» icon_hover_style=»icon-hv-bg-icon» title=»Για το αυτοκίνητό μου» title_type=»h4″ title_color=»#515151″ icon_color=»#ffffff» icon_bg_color=»#90c963″ icon_border_color=»#cecece» icon_hv_color=»#90c963″ icon_hv_bg_color=»#ffffff»][/zozo_vc_feature_box]

Η εταιρία μας Daedaluslife insurance & reinsurance brokers Ιδρύθηκε το 2012 έχοντας αποκτήσει σήμερα ηγετική παρουσία πανελλαδικά, θέτοντας βαρύτητα στη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών & Λύσεων.

Από το 2017 ,έχει προχωρήσει σε μείζονος σημασίας συνεργασία με εναλλακτικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας , γεγονός που τη βοηθά να ανταποκρίνεται με ταχύτητα στις απαιτήσεις των πελατών της. είτε για το σπίτι ,είτε για την επιχείρηση .

Με στόχο, έκπτωση στο λογαριασμό του ρεύματος μέχρι και 45% .

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε το Liberty

ΕΛΕYΘΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛOΓΙΟ 64 με τιμή 0,064€/kWh

Mε τα παρακάτω σημαντικά χαρακτηριστικά :

Για τα Γ21 επαγγελματικά & Γ1/Γ1Ν οικιακά τιμολόγια , Η έκπτωση που προκύπτει σε σχέση με τη ΔΕΗ είναι έως και – 45%

 Σταθερή τιμή Ημέρας & νύχτας 0,064€/kWh

Χωρίς Δέσμευση συμβολαίου

Χωρίς Εγγύηση

Αλλά επίσης και τις μεγάλες επιχειρήσεις

Για τα Γ22 επαγγελματικά με τιμή συνέπειας 0,065€/kWh και χρέωση ισχύος 0,5€

Η έκπτωση που προκύπτει σε σχέση με τη ΔΕΗ είναι – 23%

Επιπλέον Οφέλη για τα Οικιακά και τα Επαγγελματικά Προγράμματα Χαμηλής Τάσης:

  •  Πάγια Εντολή Εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας με όφελος -30% έκπτωση στην εγγύησή σας.
  •  Άμεση One to One Εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Εξυπηρέτηση μέσω καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απαιτούμενη διαδικασία ενεργοποίησης στη WATT + VOLT, την Αίτηση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και τους Γενικούς Όρους Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Χαμηλής Τάσης, συμβουλευτείτε την Προσωπική σας Σύμβουλο Ενέργειας & Υπεύθυνη ανάπτυξης Δικτύου κα Αννα Μπούτσικα Τηλ : 216 8099 253 – 697 536 3251 www.daedaluslife.gr Email: a.mpoutsika@daedaluslife.gr Λεωφόρος Κηφισίας 16 & Χαλεπά , 15125, Μαρούσι

 

Γνωρίστε μας και θα μας εμπιστευτείτε

Βασιζόμαστε παρέχοντας στο πελατολόγιο μας διαφοροποιημένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Αυτό επετεύχθη με την ενίσχυση και τη δυναμική στελέχωση της Διεύθυνσης Business Development, με εξειδικευμένους Product Managers και το ειδικό τμήμα ενέργειας με Εξειδικευμένους συνεργάτες Πωλήσεων και υποστήριξης.

Παράλληλα, το οργανωμένο τμήμα ενέργειας και μελετών δημιουργεί λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρεία βρίσκεται σε μία διαρκή διαδικασία βελτίωσης και αναζήτησης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών της προτεραιοτήτων και την ενίσχυση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, ώστε να παραμείνει η αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών της.

Οι συνεχείς επενδύσεις ανάπτυξης του δικτύου μας, έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κάτι που καταδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία της εταιρίας και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.

Η εν λόγω επίτευξη, ήταν αποτέλεσμα της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που μας χαρακτηρίζει, επενδύοντας στην αειφόρο ανάπτυξη των ανθρώπων μας με συνεχή εκπαίδευση για την βελτίωση των γνώσεων και των ικανοτήτων τους.

Στόχος μας είναι, το ανθρώπινο δυναμικό μας να αντιμετωπίζει την εργασία του ως μία διαδικασία απόκτησης γνώσεων, εμπειριών και κοινωνικοποίησης μέσα από την συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες.

Παράλληλα, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, εκπαίδευση και κατάλληλη κατάρτιση, ώστε να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται από ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Επιπροσθέτως, βρισκόμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση ευκαιριών καθώς και καινοτόμων δράσεων, οι οποίες θα ενισχύουν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Η έντονη διαφοροποίηση μας, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας και να πορευόμαστε ταχύτερα προς το μέλλον.