ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ…ΑΓΑΠΗΣ!

Το γνωστό μοντέλο, Φαίη Λαιμού, ασφάλισε τον έρωτά της! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα λοιπόν, υπάρχει ασφάλεια και για τους τετράποδους φίλους μας, υπό τον τίτλο:
Ασφάλειες Νομικής  Προστασία των  Κατοικίδιων!
Η Φαίη πήρε τον Μπο Μπόζο αλά  μπρατσέτα και έσπευσε να τον ασφαλίσει, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Καιρός ήταν να αναβαθμιστούμε και στην Ελλάδα! Στο εξωτερικό είναι σύνηθες να ασφαλίζει ο κόσμος τα ζωντανά του.

 

ΔΙΠΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟ!

Από τη μία, ο τυχερός τετράποδος κούκλος έχει την τύχη να έχει… μανούλα την καλλονή Φαίη  Λαιμού και την ίδια στιγμή είναι ο πρώτος έλληνας <<κάτοικος >> από τον κόσμο του ζωικού βασιλείου που απέκτησε ασφάλεια! Στο εξωτερικό οι περισσότεροι κάτοχοι κατοικίδιων έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να συντάξουν στους μαλλιαρούς φίλους τους ένα συμβόλαιο προκειμένου να τους παρέχουν κάποιες βασικές ανάγκες στην υγεία και τη νοσηλεία τους. Κάτι που στη χώρα μας φάνταζε όνειρο μακρινό για τους δικούς μας ζωόφιλους. Μέχρι που η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers, σε συνεργασία με την ARAG SE έκοψαν πρώτοι το… νήμα και μαζί τους κι η ερυθρόλευκη <<θέα>> μας. Η φανατική οπαδός του θρύλου, το όμορφο μοντέλο Φαίη Λαιμού είναι η πρώτη από τις διάσημες Ελληνίδες που υπέγραψε συμβόλαιο για το αγαπημένο της τεριέ γιορκσάιρ , τον επτάχρονο Μπο, με τον διευθύνοντα σύμβολα της εταιρίας , Κ. Κωνσταντίνο Φωτόπουλο. Όσο για το κόστος της ασφάλειας; Μόλις τριάντα ευρώ ετησίως.