ΜΑΘΕ / ΔΡΑΣΕ / ΝΙΩΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ

Απέναντι στην πρόκληση του καρκίνου


Ξεκίνα συμμετέχοντας στο WiseAct! Κατέβασε Δωρεάν το ebook

Με αυτόν τον οδηγό, θα ενημερωθείτε για θέματα όπως :


Η σημασία της πρόληψης
Οι διάφοροι τύποι του γυναικείου καρκίνου
Αυτοεξέταση
Τροφές κατά του καρκίνου
Tips για καλή υγεία … κ.α.
 

H γυναίκα είναι δυνατή και ασφαλής, όταν γνωρίζει πώς να φροντίζει σωστά το σώμα της.

Πάνω σε αυτήν την ιδέα, δημιουργήσαμε έναν πλήρη οδηγό για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, ώστε να ενημερώσουμε κάθε γυναίκα για το πώς να διασφαλίσει τον εαυτό της και τελικά για το πώς να παραμείνει υγιής.
 

Περιεχόμενα

2 Η σημασία της πρόληψης

4 Τι είναι ο καρκίνος του μαστού;

5 Αυτοψηλάφηση...

6Τι είναι ο καρκίνος των ωοθηκών;
8 Τι είναι ο καρκίνος του τραχήλου;

10 Tips για καλή υγεία

11 10 Τροφές ενάντια στον καρκίνο

13 Το πρόγραμμα Wise Act

Η σημασία της πρόληψης

Η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναίκας ενάντια στο γυναικείο καρκίνο. Εάν μια γυναίκα υποβάλλεται σε ετήσιους προληπτικούς ελέγχους, μπορεί να διαγνώσει έγκαιρα τον καρκίνο και να τον αντιμετωπίσει με επιτυχία.

Οδηγός πρόληψης καρκίνου

18

Σελίδες


Στο Wise Up γνωρίζουμε καλά πως η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναίκας στη μάχη κατά του καρκίνου.
+79

Χρήσιμα άρθρα


Καθημερινά θέτουμε στόχο να πετύχουμε την ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους διάγνωσης του γυναικείου καρκίνου.

 • 1 ΣΤΙΣ 9

  Γυναίκες παγκοσμίως είναι πιθανό να παρουσιάσει καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή στη ζωή της. Από αυτές ένα μεγάλο μέρος χρήζει άμεσης επέμβασης.

 • ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ

  Μια γυναίκα παγκοσμίως διαγιγνώσκεται με καρκίνο του μαστού. Προβλέπεται ότι ο συνολικός αριθμός ασθενών με καρκίνο του μαστού θα είναι 50% μεγαλύτερος το 2030 σε σχέση με το 2011.

 • Η ΠΙΟ ΚΟΙΝΗ ΜΟΡΦΗ

  Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου στις γυναίκες παγκοσμίως. Τα ποσοστά αυξάνονται συνεχώς, ιδιαίτερα στις αναπτυγμένες χώρες, που η πλειοψηφία των περιπτώσεων διαγιγνώσκεται σε μεταστατικό στάδιο.

 • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95% ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ

  Έρευνες του 2016 απέδειξαν πως 1 εκατομμύριο γυναίκες σε όλον τον κόσμο νοσούν κάθε χρόνο από καρκίνου του μαστού. Η διάγνωση και η θεραπεία σε πρώιμα στάδια μπορούν να βοηθήσουν πάνω από 95% των περιστατικών καρκίνου του μαστού να αντιμετωπιστούν.Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2 The Breast Cancer Research Foundation, and National Cancer Institute 3 World Health Organization (WHO) 4 International Agency for Research on Cancer/World Health Organization


 • 4% ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ

  Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας καταλαμβάνει το 4% του συνόλου των περιπτώσεων κάθε τύπου καρκίνου. Ο καρκίνος του μαστού καταλαμβάνει μόλις το 12%.

 • ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 11 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

  Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι ετησίως διαγιγνώσκονται 600 περίπου νέα περιστατικά καρκίνου. Αυτό σημαίνει περισσότερες από 11 γυναίκες τη βδομάδα.

 • Η ΠΙΟ ΚΟΙΝΗ ΜΟΡΦΗ

  Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι η 2η πιο κοινή μορφή καρκίνου στις γυναίκες παγκοσμίως, μετά τον καρκίνο του μαστού.

 • Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ

  Μισό εκατομμύριο γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας κάθε χρόνο παγκοσμίως. Από αυτές , ένας σημαντικός αριθμός των περιπτώσεων μπορεί να θεραπευτεί αν διαγνωστεί έγκαιρα.1 International Agency for Research on Cancer-GLOBOCAN 2012 2 Αρεταίειο Νοσοκομείο – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 3 International Agency for Research on Cancer-GLOBOCAN 2012 4 International Agency for Research on Cancer-GLOBOCAN 2012

Ενημερώσου
για το WiseAct


Προχώρα Στην Έγκαιρη Πρόληψη Ενημερώσου για τα προγράμματα ασφάλισης.

Καθημερινά θέτουμε στόχο να πετύχουμε την ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους διάγνωσης του γυναικείου καρκίνου και κυρίως για την έγκαιρη πρόληψη της νόσου.

.

Μην περιμένεις να νοσήσεις, για να αλλάξεις τη ζωή σου. Μάθε για την πρόληψη τώρα!

Κατεβάστε το Ebook Δωρεάν