Στοχευμένη καμπάνια για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Με αφορμή την ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, που ως είθισται  γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, στο Σύνταγμα έχει προσγειωθεί ένας κομήτης, για να μας υπενθυμίσει ότι στη ζωή μας πολλά συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένουμε. Και για να περιορίσουμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί  «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω».

Αξίζει πραγματικά να κάνετε μία βόλτα από το Σύνταγμα να δείτε τον κομήτη, να ενημερωθείτε γιατί η ασφάλιση είναι σημαντική και από τι μπορεί να μας προστατεύσει και να βιώσετε το δρώμενο.

Ενημερωτικό έντυπο μοιράζεται στου διερχόμενους από το περίπτερο της ΕΑΕΕ και θα προσφέρεται ένα αναμνηστικό δώρο στους περαστικούς που θα φωτογραφηθούν.

Ο ΣΚΑΙ TV θα μεταδίδει ζωντανά στιγμιότυπα και το ραδιόφωνο Σφαίρα με τον Γιώργο Λιανό και την Γιώτα Τσιμπρικίδου θα μεταδίδει το πρόγραμμά του ζωντανά από την Πλατεία.

 

Πηγή: https://www.insurancedaily.gr/enas-komitis-ke-enas-astronaftis-prosgiothikan-sto-syntagma/