Αστική ευθύνη κατοικιδίου

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ


Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Όμως ένας απρόσεχτος οδηγός, ένα βαρύ κρυολόγημα, μια εξαφάνισή του ή ένα δάγκωμα σε κάποιον περαστικό, μπορεί να βάλουν το σκύλο σας σε δυσάρεστες περιπέτειες και εσάς, τον ιδιοκτήτη του, σε απρόβλεπτα έξοδα.

Μεριμνήστε για την προστασία του πιστού σας φίλου, με τα προγράμματα ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers

Το κόστος για ένα συμβόλαιο τόσο σημαντικό και ζωτικό για την ασφάλεια του σκύλου σας, είναι μηδαμινό.

Οι καλύψεις έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις ανάγκες του λήπτη της ασφάλισης.

Στα προγράμματα Ασφάλισης Σκύλου, γίνονται δεκτά όλα τα σκυλάκια, ανεξαρτήτως ράτσας, ηλικία από 3 μηνών μέχρι 6 ετών, με δυνατότητα συνέχισης της ασφάλισης και πέραν του ορίου των 6 ετών.

Αστική Ευθύνη και νομική προστασία ιδιοκτήτη κατοικίδιου.

Αξία Προγράμματος

Όριo ηλικίας

Μια υπέροχη φιλία μεγαλώνει με Ασφάλεια

Πλεονεκτήματα Υπηρεσίας


Ευελιξία προγράμματος

Ευελιξία προγράμματος

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ


Το ΝΕΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίου προσφέρει παροχές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης για τους μικρούς σας φίλους.

Από αυτές, συμπεριλαμβάνονται κτηνιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, εμβόλια, Check Up, κτηνιατρικές πράξεις, οδοντιατρικό καθαρισμό με υπερήχους, ημερήσια νοσηλεία, έξοδα νοσηλείας & χειρουργικών επεμβάσεων, αγορά και τοποθέτηση Microchip.

Επιπλεόν παροχές που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο είναι η αγορά τροφίμων, τα κέντρα εκπαίδευσης κατοικιδίων συντροφιάς, pension/ κέντρα φιλοξενίας κατοικιδίων συντροφιάς, αστική ευθύνη ιδιοκτήτη κατοικιδίου, νομική προστασία ιδιοκτήτη κατοικιδίου.

Ασφαλίστε τώρα τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας από 15€ το μήνα!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕΛΟΥΣ


Safe Dog

Safe Dog Plus

Safe Dog Plus

Πλεονεκτήματα

dog3

Συγκεντρωτικά Οφέλη Μέλους

dog4

ΠΑΚΕΤΟ PET FULL COVER CAT


Με το πακέτο Pet Full Cover Cat μπορείτε να ασφαλίσετε τώρα τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας από 13€ το μήνα εξασφαλίζοντας του παροχές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης.

Ενδεικτικά το πακέτο σας προσφέρει κτηνιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, εμβόλια, Check Up, κτηνιατρικές πράξεις, οδοντιατρικό καθαρισμό με υπερήχους, αγορά και τοποθέτηση Microchip, ημερήσια νοσηλεία, έξοδα νοσηλείας & χειρουργικών επεμβάσεων.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕΛΟΥΣ


ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΑΠΟ 30 €
/ Έτος


Μετά από πολλά χρόνια αναγκών και ταλαιπωρίας άλλα και ασφυκτικών οικονομικών πιέσεων όλων των ζωόφιλων, είναι πια αναμφίβολα απαραίτητο να υπάρξει ασφάλιση κατοικίδιων και ιδιαίτερα σκύλων στη χώρα μας.
Η ασφάλιση εν γένει, είναι μια υπηρεσία που προασπίζει τον ασφαλισμένο την κατάλληλη στιγμή παρέχοντας του την υπέρμετρη σιγουριά ότι δεν είναι μόνος του, όπως επίσης τον διασφαλίζει ότι η απόφαση του να προνοήσει την κάλυψη αυτή, τον επιβραβεύει με αντίτιμο που στη προκείμενη περίπτωση είναι η Νομική Προστασία του κατοικιδίου του.
Επίσης προάγει πολιτισμό και συγκεκριμένα καλύπτει μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται εμπράκτως για τα κατοικίδια τους.

  • ποινική υπεράσπιση του ασφαλισμένου για παράβαση εξ’ αμέλειας ποινικών, αστυνομικών ή άλλων διατάξεων
  • διεκδίκηση αποζημίωσης από υπαίτιο τρίτο για βασανισμό, τραυματισμό, βλάβη ή θάνατο του προστατευόμενου σκύλου
  • διαφορές που θα προκύψουν με ασφαλιστικές εταιρίες που καλύπτουν με ασφαλιστικά προγράμματα τον σκύλο του ασφαλισμένου
  • απόκρουση απαιτήσεων τρίτων εναντίον του ασφαλισμένου για ζημιές από ελαφρά του αμέλεια
  • προσεπίκληση της ασφαλιστικής εταιρίας αστικής ευθύνης

νομικές συμβουλές στις ανωτέρω ασφαλιστικές καλύψεις καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν αδέσποτα

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

ΑΠΟ 29 €
/ Έτος


Καλύψεις

  • Καλύπτεται η αστική ευθύνη του εκάστοτε ιδιοκτήτη ή μέλους της οικγένειας του καθώς και όποιος συνοδός το συνοδεύει με τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη
  • Καλύπτονται αποζημιώσεις για σωματικές βλάδες και υλικές ζημιές προς τρίτους
  • Σωματικές βλάβες (μεμονωμένο ατύχημα) μέχρι 5.000€
  • Σωματικές βλάδες (ομαδικό ατύχημα) μέχρι 10.000€
  • Υλικές ζημιές μέχρι 1.000€
  • Ανώτατο όριο ευθύνης της εταιρίας για όλη τη διάρκεια ισχύος της ασφάλισης 20.000€
  • Απαλλαγή 200€ ανά περιστατικό/απαίτηση

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ;


Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς καθώς και άλλα συναφή θέματα ρυθμίζονται από τις διατάξεις του Νόμου 4039/2012, καθώς και το άρθρο 46 του Νόμου 4235/2014.

Υποβάλλετε την αίτηση σας εδώ

Δείτε Επίσης


Για την Υγεία μου

Για το ταξίδι μου

Για το αυτοκίνητό