Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με την παρούσα ενημέρωση θα ήθελα να σας κάνω γνωστό, ότι η Wise Daedalus Agents συμμετείχε στο διαγωνισμό PET AWARDS 2021 που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν πολλές μεγάλες εταιρείες του Pet Industry της Ελλάδας θέλοντας να αναδείξουν τα καινοτόμα προϊόντα και την ποιότητα τους, καθώς και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα και ευζωΐα στα κατοικίδια συντροφιάς.

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε, ότι η κριτική επιτροπή που συμμετείχαν διακεκριμένοι, Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους, έδωσε στην εταιρεία μας Wise Daedalus Agents το βραβείο BRONZE στην κατηγορία <<Καλύτερη Ασφαλιστική́ Υπηρεσία για Κατοικίδια>>, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια για όλη τη συνεχή προσπάθεια που κάνουμε για να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή φροντίδα για τους τετράποδους φίλους μας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και να σας συγχαρούμε για το πάθος και τον επαγγελματισμό σας. Ας υποσχεθούμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας με γνώμονα πάντα την προώθηση της Φιλοζωικής Παιδείας.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια μας, αφού μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τα ζώα συντροφιάς και όχι μόνο. Γι’ αυτή σας την αγάπη, δεσμευόμαστε να καλύπτουμε τόσο τις δικές σας ανάγκες, όσο και του κατοικιδίου σας.

Με εκτίμηση,

Φωτόπουλος Κωνσταντίνος

Διευθύνων Σύμβουλος Wise Daedalus Agents.