Συντρόφεψες το ταξίδι μου σε αυτή τη ζωή και με έκανες αυτό που είμαι σήμερα. Με βοήθησες να κάνω τα πρώτα μου βήματα και να ξορκίσω τα φαντάσματα της παιδικής μου ηλικίας.

Μου έμαθες την πρώτη μου λέξη και έγινες η πρώτη αιτία για να χαμογελάσω. Μετενσάρκωσες σε ιστορία το πρώτο μου παραμύθι και ζωντάνεψες δράκους και νεράιδες. Με έμαθες να αντιμετωπίζω με σθένος κάθε δυσκολία και μου έδωσες τα εφόδια για να χτίσω το μέλλον μου.

Ήσουν πάντα εκεί… σε κάθε τι νέο και σε κάθε τι που τελείωνε… σε κάθε χαρά και κάθε λύπη.

Ο πιο ένθερμος υποστηρικτής μου από τη γέννησή μου μέχρι και τώρα. Μου χάρισες τον κόσμο και τώρα που ο δικός σου χάνει τη σταθερότητά του δεν μπορώ παρά να σε στηρίξω. Να σε στηρίξω στην τελευταία ευθεία της ζωής σου όπως εσύ με στήριξες στα πρώτα μου βήματα.

Να είμαι δίπλα σου και να σου προσφέρω την αγάπη και την αξιοπρέπεια που σου αξίζει. Είναι άλλωστε η δική μου ευκαιρία να σου ανταποδώσω τη στοργή που ένιωσα όχι μόνο σαν παιδί αλλά και σαν ενήλικας.

Γιατί σαν γονιός, σου αξίζει αυτό που μου πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια και εσύ: ασφάλεια και αγάπη.

Για αυτό και δεν θα κουραστώ να είμαι δίπλα σου τώρα που μεγαλώνεις. Δεν θα θυμώσω που οι αισθήσεις σου εξασθενούν και δεν θα ντραπώ που δεν αντιλαμβάνεσαι όπως και πριν.

baby_hand_held.3

 

Γιατί ήρθε η δική μου στιγμή να σε πάρω από το χέρι και να σου χαμογελάσω. Να διασφαλίσω ότι νιώθεις καλά και δεν φοβάσαι. Και θα το κάνω με όποιο μέσο μπορώ. Θα σε στηρίξω συναισθηματικά και υλικά, γιατί αυτό με έμαθες…

Αφιερωμένο στους γονείς που μας στήριξαν γιατί έτσι ένιωσαν και σε όσους πρέπει εμείς να στηρίξουμε γιατί έτσι νιώθουμε. Σε  όλους αυτούς που πρέπει να φροντίσουμε με το να είμαστε πρώτα εκεί αλλά και με το να τους παρέχουμε προστασία με διάφορους τρόπους, όπως και μέσα από ασφαλιστικά προγράμματα σωστά σχεδιασμένα.

Ασφαλιστήριο πρόγραμμα με σχετικές καλύψεις σχεδιάζει να βγάλει σύντομα στην αγορά η Daedalus, καινοτομώντας για άλλη μία φορά σε επίπεδο παροχών.