ΠΡΟΙΟΝ “PETFirst”

11€/ Ετησίως

Πρόκειται για ένα μοναδικό, καινοτόμο προϊόν, το οποίο καλύπτει ταυτόχρονα τον ιδιοκτήτη του κατοικιδίου και το κατοικίδιο.

Παροχές Κατοικιδίου :

1) Ιατροφαρμακευτική κάλυψη

  • Κατόπιν τροχαίου ατυχήματος 100% έως  του ποσού των 2000€
  • Κατόπιν ατυχήματος 90% έως του ποσού των 500€

2) Σε περίπτωση απώλειας ζωής κατόπιν τροχαίου ατυχήματος το ποσό που καταβάλλεται ανέρχεται σε 500€, το οποίο συμπεριλαμβάνει και έξοδα κηδείας.
Δωρίζονται από εμάς, επιπλέον €100 σε μια φιλανθρωπική οργάνωση κατοικίδιων ζώων που θα επιλεγεί από εσάς, προς τιμήν του κατοικιδίου σας.

Παροχές Ιδιοκτήτη :

1) Δωρεάν ετήσιος αιματολογικός έλεγχος
Δωρεάν ετήσιος αιματολογικός έλεγχος ο οποίος περιλαμβάνει:
Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, ολική χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ολική Χολερυθρίνη (TBL), SGOT, SGPT, γ-GT. Πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα, σε όλη την επικράτεια.

2) Δωρεάν ετήσιος οδοντιατρικός έλεγχος
Δωρεάν ετήσιος οδοντιατρικός έλεγχος ο οποίος περιλαμβάνει:
• Καθαρισμό οδόντων
• Έλεγχος της στοματικής κοιλότητας
Πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα οδοντιατρικά κέντρα και οδοντιατρεία, σε όλη την επικράτεια.

Σημείωση:
Για το κατοικίδιο και την χρήση των παροχών του προγράμματος καλέστε στο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο, στο τηλέφωνο: 215 55 10000
Για τον ιδιοκτήτη και την χρήση των παροχών του προγράμματος καλέστε στο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο, στο τηλέφωνο: 215 51 55315
*** Εξαιρούνται οι ράτσες Rottweiler, Doberman & Pit-bull , όπου τα ασφάλιστρα ανέρχονται στα 12.00 € το χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να σας δώσουμε προσφορά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.