Νέο υπερπρόγραμμα Υγείας από την Daedalus

Με αποκλειστικό αποδέκτη τον γυναικείο πληθυσμό η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers, κατάρτισε το “WiseAct”. Είναι ένα ειδικό υπερ-πρόγραμμα Υγείας που στηρίζει την πρόληψη και την θεραπεία των γυναικών ενώ δίνει και πρόσθετες παροχές για εξετάσεις σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες.

Το εξειδικευμένο αυτό ασφαλιστικό προϊόν έρχεται να συμβάλλει στοχευμένα και στην έγκαιρη αντιμετώπιση της επάρατης νόσου, της μάστιγας του αιώνα, του καρκίνου.  Ταυτόχρονα με σειρά άλλων παροχών προσφέρει άμεση πρόσβαση στην Υγεία και στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια οπότε και βοηθά στην πρόληψη που είναι η βάση για την έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση της ιατρικής επιστήμης.

Πληροφορίες για το Wise Act

Το WiseAct προσφέρει την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας.  Είναι το  πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα, το οποίο επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑΜΕΙΟΥ. Αφορά όλες τις ηλικίες, από τον πρώτο μήνα γέννησης έως 99 ετών, ενώ ταυτόχρονα είναι το ΜΟΝΟ προϊόν τέτοιου είδους στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά το οποίο ασφαλίζει γυναίκες που ήδη παλεύουν με τη νόσο.

 

 

Όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο insuranceworld.gr

http://insuranceworld.gr/35847/featured/neo-ipeprogramma-igias-apo-tin-daedalus/