Έχοντας διαφορετική προσέγγιση στην εσωτερική της λειτουργία, στρατηγική προϊοντική στόχευση και συνεργατοκεντρική πολιτική η Daedalus διαφοροποιείται στην ασφαλιστική αγορά από την αρχή της πορείας της.

Της Βίκυς Γερασίμου

Σχεδιάζει προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκάστοτε κοινωνικής ή επαγγελματικής ομάδας και παράγει αποτελέσματα κόντρα στις δυσκολίες που φέρνουν οι σημερινές συνθήκες.

Αυτό μαρτυρά η εξέλιξή της στην οποία έρχεται τώρα να προστεθεί ένα νέο project που αφορά για αρχή την ασφάλιση 700 περιπτέρων σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα της Ατλαντικής Ένωσης, που παρέχει ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο ολοκληρωμένο φάσμα καλύψεων στους ιδιοκτήτες των περιπτέρων. Το πρόγραμμα -στο οποίο προγραμματίζεται να διευρυνθεί κατά πολύ ο αριθμός των ασφαλισμένων- καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο και περιλαμβάνει αστική ευθύνη, πυρός και ασφάλιση κλοπής.

Στο πεσιμιστικό περιβάλλον της αγοράς, που έχει αναμφίβολα ρεαλιστική βάση, υπάρχουν επαγγελματίες και κατ’ επέκταση κινήσεις που ξεχωρίζουν και δείχνουν ότι κάποιοι μέσα από την πρακτική τους “αδράττουν την κάθε μέρα” και δράττονται κάθε ευκαιρίας.

 

Πηγή: insurancedaily.gr