Νέα «μοντέλα» ασφαλιστικών γραφείων σε όλη τη χώρα, που θα λειτουργούν ως «δορυφόροι» ανάπτυξης των εργασιών της και θα απολαμβάνουν στήριξη και υπηρεσίες από τα κεντρικά, δημιουργεί η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers κάνοντας ένα βήμα στο μέλλον.

Σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεφωνίας και την Microsoft, ανοίγει τα προηγμένα τεχνολογικά γραφεία τα οποία αποτελούν καινοτομία για την αγορά.
Όλοι οι συνεργάτες της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers θα έχουν πλέον πρόσβαση σε γραμμές και συσκευές Voip τελευταίας τεχνολογίας απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση. Αρκεί να αναφερθεί ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη –managers- των γραφείων (κεντρικών και περιφερειακών) θα έχουν «τηλεγραμματεία» όλες τις ώρες και ημέρες του έτους.
Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, στηριγμένο στο υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας το οποίο η Daedalus εφαρμόζει από την εκκίνηση της λειτουργίας της και διαρκώς το εμπλουτίζει και με νέα στοιχεία όπως το νεότερο που είναι η γραμμή VOIP.
Η διασύνδεση των συνεργατών ξεκίνησε και θα συνεχιστεί και στα νέα γραφεία που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα και για τα οποία ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους εντός του 2017.
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε γραφεία –boutique- κάνοντας ένα γρήγορο βήμα στο μέλλον» αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κ. Φωτόπουλος και επισημαίνει ότι «η μοναδική αυτή υπηρεσία εκτός από τον χρόνο που γλυτώνει στην γραμματεία του κάθε γραφείου αλλά και την αναβάθμιση την οποία προσφέρει στην εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά και στον τρόπο λειτουργίας των ασφαλιστικών γραφείων».
Να αναφερθεί ότι η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers E.E έχει αποδείξει ήδη ότι τολμά να φέρνει αλλαγές στην ιδιωτική ασφάλιση. Και θα συνεχίσει.
Πέρα από την παροχή πολύ-υπηρεσιών στους πελάτες της φυσικά και νομικά πρόσωπα προσφάτως καινοτόμησε και προϊοντικά. Κατάρτισε και προώθησε το ασφαλιστικό πρόγραμμα WiseAct το οποίο προσφέρει την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας. Είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα, το οποίο επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο με κάλυψη 100% και χωρίς συμμετοχή Ταμείου.
Τα γραφεία της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers E.E βρίσκονται Κηφισίας 16 και Χαλεπά (Μαρούσι 15125) στον 2ο όροφο.