ΝΙΩΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Στην Daedalus προτεραιότητά μας είναι να σας καλύπτουμε αξιόπιστα όποτε το χρειαστείτε.
Γι’ αυτό φροντίζουμε να έχουμε υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και να δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ασφαλιστικές ανάγκες σας.
Η Daedalus δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφαλειών, με πρωτοποριακά και εξειδικευμένα προγράμματα, που παρέχουν ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.
Ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας.

Daedalus: Σεβόμαστε τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας

Στο συγκερασμό της πολυετούς εμπειρίας και της ανάγκης για νεωτερισμό στην ασφαλιστική αγορά βασίζεται η δημιουργία της Daedalus, που αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά εξελισσόμενες μεσιτικές εταιρείες στην Ελλάδα. Στην ομάδα μας από το 2012 μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί άνθρωποι με βαθιά γνώση της ιδιωτικής ασφάλισης, που έχουν τη ροπή να καινοτομούν και να σχεδιάζουν νέες και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Εταιρικά Χαρακτηριστικά

Δημιουργία 2012
Παρουσία Σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται το Εξειδικευμένο Δίκτυο Πωλητών
Πελάτες Πάνω από 15.000 Ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας
Δίκτυο Δίκτυο συνεργατών σε Χανιά, Πάτρα, Μυτιλήνη και Σάμο

Ελάτε σε εμάς γιατί:

 1. Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καλύπτοντας όλο το φάσμα των ασφαλειών. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να αναλύσουμε τους κινδύνους για εσάς, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις, με συνέπεια, επαγγελματισμό και πιστοποίηση για την ποιότητα των υπηρεσιών της αλλά και των διαδικασιών που εφαρμόζει.

 

 1. Είμαστε αξιόπιστοι

Η ύπαρξή μας δεν είναι αποτέλεσμα συγκυριακών ή ευκαιριακών καταστάσεων αλλά στρατηγικού σχεδιασμού που μας καταστά μία αξιόπιστη εταιρεία για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας

 

 1. Για εμάς μετράει ο άνθρωπος

Στην Daedalus δίνουμε σημασία στον άνθρωπο και θέλουμε να αποπνέουμε θετικά συναισθήματα. Δημιουργούμε ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και σεβόμαστε τον πελάτη.

 

 1. Δημιουργήσαμε απλές και κατανοητές διαδικασίες για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στα συμβόλαια. Έχουμε δομήσει ένα σύστημα άμεσης εξυπηρέτησης του πελάτη από τη σύναψη του ασφαλιστηρίου μέχρι και την αποζημίωση.

 

 1. Είμαστε πρότυπο εξυπηρέτησης και φροντίδας για τους πελάτες μας

Για εμάς δύο είναι οι σημαντικότεροι άξονες της συνεργασίας μας, πρώτον η δημιουργία του καταλληλότερου συμβολαίου για κάθε πελάτη και δεύτερον η άμεση ανταπόκρισή μας και συμβολή μας όταν επέλθει ο κίνδυνος.

 

 1. Παντού θα βρείτε έναν συνεργάτη μας

Έχουμε περισσότερους από 80 ασφαλιστές ανά την Ελλάδα, παρουσία σε 925 περιοχές και περίπου 18.500 πελάτες.

 

 1. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα

Θεωρούμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και πρέπει να χαίρει σεβασμού και ευγένειας.

 1. Περιβάλλον λειτουργίας σε ξένα πρότυπα

Βελτιώνουμε συνεχώς την αποτελεσματικότητα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της Εταιρείας,  έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον εργασίας που δημιουργεί ευχάριστες εικόνες στους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

 1. Είμαστε η πρώτη “animal friendly” εταιρεία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

 

Όραμα, πολιτική και φιλοσοφία

 

Όραμά μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ασφάλιση κινδύνων στην ελληνική αγορά και τη συνείδηση των πολιτών. Για αυτό και εφαρμόζουμε πρότυπα που συναντάει κανείς σε εξειδικευμένες πρωτοπόρες αγορές μένοντας πάντα πιστοί στο πλαίσιο αρχών και αξιών μας.

Πολιτική μας είναι η απόδοση και ανάπτυξη με γνώμονα την προσπάθεια, την εντιμότητα και ακεραιότητα. Σεβόμαστε τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας και το εγχείρημά μας στηρίζεται πάνω από όλα σε διαφανείς διαδικασίες.

Η Φιλοσοφία μας είναι διττή: Πελατοκεντρική και Συνεργατοκεντρική. Θέλουμε να είμαστε πρότυπο εξυπηρέτησης και πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Για αυτό και έχουμε επανδρώσει με με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και στελέχη με πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο την ομάδα μας. Κερδίζουμε μέσα από την καθημερινή μας πρακτική την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων και των συνεργατών μας σε όλη την επικράτεια. Ανταποδίδουμε την τιμή αυτή με τη δέσμευσή μας να είμαστε πάντοτε δίπλα τους χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.
Υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Ασφάλιση Υγείας σε όλες τις εταιρείες που λειτουργούν στην Ελληνική Επικράτεια
  • Πλήρης Νοσοκομειακή Κάλυψη 100% σε Ελλάδα & Εξωτερικό
  • Ασφάλιση Υγείας μέσω Lloyd’s
 • Ασφάλιση Νομικής Προστασίας ARAG
 • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
  • Ταξίδια Αναψυχής – Επαγγελματικά
  • Παράταση Visas
 • Ασφάλιση Απώλειας Εισοδήματος
 • Χρηματιστήριο Ρύπων
 • Ασφάλιση Σκαφών – Πλοίων Αναψυχής
 • Ασφάλιση Έργων Τέχνης
 • Προγράμματα Εξοικονόμησης ενέργειας (εναλλακτικές πηγές)
 • Ασφάλιση Έργων & Μεταφορών
 • Ασφάλιση Βιομηχανικών Κινδύνων
 • Συνταξιοδοτικά – Αποταμιευτικά Προγράμματα για ταμεία
 • Ομαδικές Ασφαλίσεις – Tailor Made Ομαδικές Ασφαλίσεις Προσωπικού
 • Προγράμματα για αθλητές και Αθλητικά

 

Και τα αποκλειστικά προγράμματα:

 • Ασφάλιση για την Πρόληψη του Γυναικείου Καρκίνου “WiseAct”
  • 100% Κάλυψη, Χωρίς αναμονές Χωρίς εξαιρέσεις
  • Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις – Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις
  • Κάλυψη ακόμα και σε Προυπάρχουσες Ασθένειες
 • Ασφάλιση Κατοικίδιων
  • Νοσοκομειακή –Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη Κατοικιδίων (με επιπλέον παροχές)
  • Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου
  • Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου
  • Πλήρες Πακέτο Ασφάλισης Περιπτέρων-Mini Market (Αστική Ευθύνη, Πυρός, Κλοπή – ΜΟΝΑΔΙΚΟ προϊόν)
  • Μοναδικό Πρόγραμμα Κοσμητικής Ιατρικής
  • Tailor Made Οδοντιατρικό Πρόγραμμα
  • TailorMade Συνταξιοδοτικά Προγράμματα για Ταμεία

 

 

Κάνουμε μία ευχή για να στηρίξουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη

Νοιαζόμαστε και υποστηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Στο DNA της Daedalus η ΕΚΕ αποτελεί βασικό κρίκο της αλυσίδας. Για αυτό και φέτος στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) επιλέγουμε να στηρίξουμε το έργο του Make a Wish, ώστε μέρος των ασφαλίστρων μας να προάγει το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής δημιουργούμε για τα παιδιά και την οικογένειά τους μοναδικές εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις για έναν και μόνο ιερό σκοπό…

Η Daedalus Life Insurance & Brokers διαθέτει

Εξειδικευμένο Δίκτυο Πωλήσεων

Υψηλή Τεχνολογία

Στρατηγικές Συμμαχίες

Πλήρη σειρά Ασφαλιστικών Προϊόντων

Λύσεις Ζωής

Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας

Επιθυμία μας είναι να είμαστε πρότυπο εξυπηρέτησης και φροντίδας για τους Πελάτες μας, ενώ θέλουμε και επιδιώκουμε οι Συνεργάτες μας να αναπτύσσονται δυναμικά και κερδοφόρα.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ


Αν θες να κάνεις κάτι πραγματικά καλά, τότε το “ξανά” πρέπει να γίνει αντανακλαστικό σου”.

Η συνεχής αύξηση των αναγκών κάθε ανθρώπου, η ποικιλία και πολυπλοκότητα των νέων προϊόντων, αλλά και το γρήγορα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον απαιτούν προσαρμοστικότητα, ευέλικτες λύσεις και αντικειμενική πληροφόρηση.

Βασικός μας Στόχος είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα, ώστε να είμαστε κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνουμε άμεσα τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει για τους ασφαλισμένους μας.

Παράλληλος Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών των Πελατών μας με αξιοπιστία, αμεσότητα και επαγγελματισμό.

Για εμάς | Στόχος
Για εμάς

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω τον σκοπό της Daedalus Life

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία μας πιστή στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε) και στους υψηλούς σκοπούς που υπηρετεί, επιλέγει για φέτος να υποστηρίξει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), διαθέτοντας μέρος των ασφαλίστρων στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.

Παροχές Συνεργατών


Η DAEDALUS παρέχει, ειδικά για τους Συνεργάτες της, Συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης, με τους πιο οικονομικούς όρους της Ασφαλιστικής Αγοράς, σε συνεργασία με τους εξουσιοδοτημένους ανταποκριτές των Lloyd’s στην Ελλάδα
Γ. Καραβίας & Συνεργάτες Ε.Π.Ε.

Στους Συνεργάτες καθώς και στα στελέχη της DAEDALUS, θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση τουλάχιστον 5%, για τα ιδιόκτητα οχήματά τους σε συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες.

Εταιρικός αριθμός κινητού τηλεφώνου

Χρήση προσωπικής γραμματέας

Χρήση εταιρικού οχήματος * υπό προϋποθέσεις έως και 24 μήνες

Έκπτωση έως και 50% στα ασφάλιστρα Αστικής Ευθύνης

Έκπτωση έως και 50% για ασφάλιση κατοικιδίου

Συμμετοχή στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο της εταιρείας για τον συνεργάτη και την οικογένεια του

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΙΔΑΛΟΥ


Ίκαρος και ΔαίδαλοςΣύμφωνα με τη μυθολογία, ο Ίκαρος ήταν γιος του Δαιδάλου και της Ναυκράτης, η οποία, κατά μια παράδοση ήταν δούλη του Μίνωος. Όταν ο Δαίδαλος καταδικάστηκε από τον Aρειο Πάγο επειδή είχε φονεύσει τον τεχνίτη Τάλω, έφυγε στην Κρήτη. Εκεί κατασκεύασε τον Λαβύρινθο για να ζει μέσα ο Μινώταυρος, ο γιος της γυναίκας του Μίνωος Πασιφάης. Μέσα στον Λαβύρινθο φυλάκισε ο Μίνως και τον ίδιο τον Δαίδαλο με τον γιο του Ίκαρο, διότι ο Δαίδαλος είχε βοηθήσει την Πασιφάη να ενωθεί με τον Ταύρο του Ποσειδώνος και να γεννηθεί ο Μινώταυρος. Ο Δαίδαλος με τον Ίκαρο δραπέτευσαν από τον Λαβύρινθο με τη βοήθεια των φτερών που είχε κατασκευάσει και για τους δύο ο Δαίδαλος, χρησιμοποιώντας πούπουλα και κερί. Τα φτερά αυτά τα προσάρτησαν στους ώμους και πέταξαν στον ουρανό.
Ο Ίκαρος όμως, γοητευμένος από την πτήση, παράκουσε την εντολή του πατέρα του να μην πετάει πολύ ψηλά για να μη λειώσει από τη ζέστη του ήλιου το κερί των φτερών, ούτε και πολύ χαμηλά για να μην λυθούν τα φτερά από την υγρασία της θάλασσας: πέταξε ψηλά με αποτέλεσμα να λειώσει το κερί και να αποκολληθούν τα φτερά, να πέσει στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή του. Η θαλάσσια περιοχή όπου ο Ίκαρος βρήκε τον θάνατο ονομάστηκε έκτοτε Ικάριο Πέλαγος ή Ικάριος Πόντος. Η περιοχή αυτή βρίσκεται νότια του νησιού που ονομάστηκε Ικαρία.
Έτσι διηγείται την ιστορία του Ικάρου ο Απολλόδωρος.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Ίκαρος, αναζητώντας τον πατέρα του Δαίδαλο που είχε εξοριστεί στην Κρήτη, επιβιβάστηκε σε πλοίο για να ταξιδέψει, το πλοίο όμως ναυάγησε κοντά στη Σάμο και η θάλασσα ξέβρασε το σώμα του στο νησί, το οποίο από το γεγονός αυτό ονομάστηκε Ικαρία.