Κάλυψη ατυχήματος κατοικίδιου ζώου μέσα από το συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτου

animal-friendly-1

Η Daedalus με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζει και ευγνωμονεί τη Διοίκηση της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που αγκάλιασε την ιδέα και έκανε πράξη άμεσα την πρωτοποριακή «ΚΑΛΥΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» με κόστος λιγότερο από €1 εξαμηνιαίος. Η Εταιρεία μας λοιπόν θα ασφαλίζει μέσω της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ τις σωματικές βλάβες ή και το θάνατο του κατοικίδιου ζώου από τροχαίο ατύχημα ανεξαρτήτου υπαιτιότητας οδηγού, όταν μεταφέρεται μέσα στην καμπίνα του οχήματος!

Η ασφαλιστική εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι γνωστό σε όλους ότι συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις βάσει του Fortune, συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην πρωτοπορούσε και σε αυτό τον τομέα.

Έτσι χάρη της Διοίκησης της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ γίνεται η εκκίνηση, να εκπληρωθεί ένα μέρος του ονείρου της Εταιρείας μας, να μπορέσουν τα ζώα να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε μόνο δείγμα πολιτισμού είναι η ευζωία των ζώων και όσοι βοηθούν σε αυτή μόνο πολιτισμένοι και άνθρωποι αρχής χαρακτηρίζονται.

Εμείς με τη σειρά μας θα ενημερώσουμε με την σειρά μας όλες τις Φιλοζωικές ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Φιλόζωοι σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για τη μοναδική αυτή παροχή που προσφέρει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ εδώ και 15 ημέρες η Ασφαλιστική Εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ευχόμαστε το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν και άλλες Ασφαλιστικές Εταιρίες, κατά κύριο λόγο οι Αμιγώς Ελληνικές.

Μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά τους όρους εδώ

Πλεονεκτήματα Υπηρεσίας