Συχνές Ερωτήσεις

Home - Συχνές Ερωτήσεις
Βρείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Σε περίπτωση που δεν βρείτε απάντηση στο ερώτημά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να σας εξυπηρετήσουμε.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο τηλέφωνο +(30) 210 68 43 888
Δευτέρα έως Παρασκευή: 9.00 - 18.00

Εφόσον υπάρχει τοποθετημένο microchip, η κάλυψη ξεκινάει από την ημερομηνία πληρωμής του συμβολαίου, διαφορετικά η κάλυψη υφίσταται μετά την εξόφληση του συμβολαίου και την ημερομηνία τοποθέτησης microchip.

Θα λάβετε ένα e-mail ή μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο, είτε ένα τηλεφώνημα 20 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης του υπάρχοντος συμβολαίου σας για να ενημερωθείτε για την ανανέωση του. Να θυμάστε ότι προκειμένου να ανανεωθεί η ασφάλιση σας θα πρέπει να καταβάλλετε τα ασφάλιστρα πριν αρχίσει η νέα ασφαλιστική περίοδος του συμβολαίου σας, ειδάλλως το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας λήγει και δεν ανανεώνεται.

Η εταιρεία συνεργάζεται με καταξιωμένα κέντρα και κτηνιάτρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα οποία και ανανεώνονται συνεχώς για να βρίσκονται σε περισσότερες περιοχές κοντά σας.

Για τα πακέτα Stand By Me και Safe Dog/Cat μπορεί να ασφαλιστεί το κατοικίδιό σας ανεξαρτήτου ηλικίας και καταστάσεις υγείας. Για το πακέτο Safe Dog/Cat Plus χρειάζονται αιματολογικές εξετάσεις για να προσδιοριστεί η κατάσταση υγείας του κατοικιδίου σας. Oι εξετάσεις δεν επιβαρύνουν εσάς οικονομικά.

H συμπλήρωση αίτησης η οποία θα συνοδεύεται από το βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου σας , το πιστοποιητικό microchip καθώς και το αποδεικτικό εξόφλησης των ασφαλίστρων ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει.

Από τις 9:00 π.μ έως τις 21:00 μ.μ Δευτέρα ως Παρασκευή μπορείτε να καλείτε στο συντονιστικό κέντρο της εταιρείας για να σε κατευθύνουν. Από τις 21:00 Μ.Μ μέχρι τις 9:00 π.μ της επόμενης ημέρας , καθώς και Σάββατο – Κυριακή – Αργίες, για επείγον περιστατικό ισχύει η συμμετοχή του μέλους στην επίσκεψη του παρόχου υγείας (συμβεβλημένο δίκτυο) 30 ευρώ. Όποια άλλη πράξη αφορά το περιστατικό , χρεώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο του παρόχου υγείας.

Wise Daedalus Life Insurance
Επικοινωνήστε μαζί μας
null