TOP 5 MOBILE BANKS

Οι 5 κορυφαίες τράπεζες κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη

Βρείτε την καλύτερη τράπεζα για κινητά και ανακτήστε τον έλεγχο των χρημάτων σας!

 • Άμεσο άνοιγμα λογαριασμού
 • Ασφαλείς και ρυθμιζόμενες τραπεζικές υπηρεσίες
 • Απλή, οικονομικά, 100% τραπεζική εφαρμογή

Τι είναι η Mobile Bank
Οι τράπεζες μόνο για κινητά φέρνουν επανάσταση στην προσωπική τραπεζική, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές τράπεζες με γρήγορες, ασφαλείς και εύχρηστες εφαρμογές για iOS και Android. Οι κινητές τράπεζες προσφέρουν ανταγωνιστικές τραπεζικές υπηρεσίες, όπως τρεχούμενους λογαριασμούς, λογαριασμούς ταμιευτηρίου, δάνεια, ασφάλιση και χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες, συχνά σε φθηνότερη τιμή από τις παραδοσιακές τράπεζες.
Οι τράπεζες μόνο για κινητά, γνωστές και ως ψηφιακές τράπεζες ή τράπεζες αμφισβήτησης, δεν πρέπει να συγχέονται με έναν διαδικτυακό λογαριασμό από την παραδοσιακή σας τράπεζα. Οι τράπεζες μόνο για κινητά βασίζονται σε 100% εφαρμογές, προσφέροντας μεγαλύτερη διαφάνεια και ευκολία με λιγότερους περιορισμούς και χρόνους αναμονής από την κοινή τράπεζά σας. Και με εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο που χρησιμοποιούν ήδη τράπεζες κινητής τηλεφωνίας, είναι σαφές ότι οι τραπεζικές εφαρμογές μόνο για κινητά είναι το μέλλον για απρόσκοπτες, χωρίς σύνορα τράπεζές.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια κινητή τράπεζα

 • 24/7 διαθεσιμότητα – οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε
  Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, στο σπίτι ή στο εξωτερικό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής, να ελέγξετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, να ελέγξετε τις αποταμιεύσεις σας, να λάβετε υποστήριξη πελατών, να πραγματοποιήσετε πληρωμές και ακόμη και να κλειδώσετε τη χρεωστική σας κάρτα, αν χρειαστεί. Επιπλέον, λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια συναλλαγή, οπότε δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο τέλος του μήνα. Δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού, να παραμείνετε στη γραμμή και να χάσετε ώρες εργασίας για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας
 • Λάβετε γρήγορα έγκριση
  Το άνοιγμα λογαριασμού με τράπεζα μόνο για κινητά είναι απλό, χωρίς χρονοβόρα χαρτιά. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή, αποδείξτε την ταυτότητά σας, συμπληρώστε τον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Ορισμένες τράπεζες κινητής τηλεφωνίας, όπως ο λογαριασμός bunq για κινητά , δεν απαιτούν καν πιστωτικούς ελέγχους, επομένως μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν σε λίγα λεπτά.
 • Χαμηλότερες χρεώσεις
  Ένας άλλος κύριος λόγος για τη χρήση κινητής τράπεζας είναι τα χαμηλά (ή όχι!) Τέλη. Ως πλατφόρμα μόνο για κινητά χωρίς φυσικά υποκαταστήματα, οι κινητές τράπεζες μπορούν να προσφέρουν χαμηλότερες χρεώσεις από τις παραδοσιακές τράπεζες – ειδικά όταν πρόκειται για αναλήψεις ATM, ανταλλαγή χρημάτων / μεταφορά και πληρωμές στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, η ψηφιακή τράπεζα N26 , μία από τις κορυφαίες τράπεζες κινητής τηλεφωνίας, προσφέρει μηδενικά τέλη σε όλες τις συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αγορών που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό!
 • Διευκολύνει τα ταξίδιαΚινητές τράπεζες = τραπεζικές συναλλαγές χωρίς σύνορα. Οι χαμηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες και τα χαμηλά / καθόλου τέλη ανάληψης ATM παγκοσμίως καθιστούν το ταξίδι πολύ πιο εύκολο (και φθηνότερο) από ό, τι με τις παραδοσιακές τράπεζες – ειδικά στην ευρωζώνη. Και για πρόσθετη ασφάλεια, κλειδώστε ή ξεκλειδώστε τη χρεωστική σας κάρτα ενώ ταξιδεύετε, απευθείας στην εφαρμογή.
 • Πηγαίνετε χωρίς χαρτί
  Ένα από τα απογοητευτικά πράγματα σχετικά με τις παραδοσιακές τράπεζες είναι ο αριθμός των εγγράφων, συμβάσεων και επιστολών που αποστέλλονται στο γραμματοκιβώτιό σας. Με τις τράπεζες κινητής τηλεφωνίας όλα όσα χρειάζεστε είναι στην εφαρμογή και όλες οι επικοινωνίες αποστέλλονται στην εφαρμογή ή στο email σας. Πηγαίνουν οι μέρες που ψάχνουν στοίβες χαρτιού γύρω από το σπίτι σας – και η προστασία του περιβάλλοντος είναι το κεράσι στην κορυφή.

 

Πώς να συγκρίνετε κινητές τράπεζες

 • Τέλη, συμπεριλαμβανομένων των τελών ανάληψης συναλλαγών και ATM
  Παρόλο που όλες οι κινητές τράπεζες προσφέρουν χαμηλότερες χρεώσεις από τις παραδοσιακές τράπεζες, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές μεταξύ κάθε τράπεζας κινητής τηλεφωνίας. Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε άλλες χρεώσεις, όπως αντικατάσταση καρτών, χρεώσεις υπερανάληψης και ανανέωσης προτού επιλέξετε την τράπεζα κινητής τηλεφωνίας που προτιμάτε.
 • Μηνιαία σχέδια
  Οι κορυφαίες τράπεζες κινητής τηλεφωνίας, όπως ο Παγκόσμιος Λογαριασμός Paysend , προσφέρουν δωρεάν λογαριασμό, οπότε πρέπει μόνο να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Πολλές τράπεζες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν επίσης προγράμματα premium, προσφέροντας πρόσθετα οφέλη, όπως δωρεάν αναλήψεις, ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις, ασφάλιση και άλλα.
 • Εργαλεία εξοικονόμησης και προϋπολογισμού
  Ορισμένες τράπεζες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν αυτόνομους λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ενώ άλλες προσφέρουν όμορφες δυνατότητες, όπως στρογγυλοποίηση των αγορών σας και τοποθέτηση της διαφοράς σε μια «κουμπαρά» στην εφαρμογή, καθώς και στόχους και στόχους προϋπολογισμού.
 • Ασφάλεια
  Οι κορυφαίες τράπεζες κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε αυτόν τον ιστότοπο, συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι τα χρήματα και τα δεδομένα σας προστατεύονται 24/7. Οι κινητές τράπεζες που συγκρίνονται και ελέγχονται από το top10mobilebanks.com είναι εξουσιοδοτημένες και ρυθμίζονται από τις τοπικές αρχές, προστατεύοντας τα χρήματα των πελατών τους χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο σταθερών ευρωπαϊκών τραπεζών.
 • Πληρωμές
  Όλες οι τράπεζες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν χρεωστική κάρτα για πληρωμές και αναλήψεις από τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Επιπλέον, πολλές τραπεζικές εφαρμογές προσφέρουν επίσης εικονικές κάρτες και ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως το Google Pay ή το Apple Pay, καθιστώντας τις πληρωμές στο διαδίκτυο και στο κατάστημα ακόμη ευκολότερες.

Πηγή: top10mobilebanks.com