Εντυπωσιακή αποδοχή στον γυναικείο πληθυσμό βρίσκουν τα ειδικά προγράμματα πρόληψης και θεραπείας ασθενειών που η  Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers προωθεί στην ελληνική αγορά.

Γυναίκες κάθε ηλικίας γνωρίζουν, πληροφορούνται και αποκτούν τα προνόμια των καινοτόμων προγραμμάτων της εταιρείας για τα οποία προσφέρεται ενημέρωση σε τρείς γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά, και ιταλικά στην ιστοσελίδα www.wiseup.gr ενώ επίσης ενημέρωση δίδεται και από το τηλεφωνικό κέντρο του προγράμματος  (801 222 1001)

Το ενδιαφέρον είναι αυξημένο και  συνάπτονται τα πρώτα συμβόλαια που περιέχουν:

– τις υψηλές παροχές του “WiseAct” που αφορά στην πρόληψη και θεραπεία του γυναικείου καρκίνου (μαστού, τραχήλου, ωοθηκών).
–  τις δωρεάν εξετάσεις που προσφέρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα συνεργασίας της εταιρείας με τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ.

Πληροφορίες για το Wise Act

Το “WiseAct” είναι πρόγραμμα Υγείας που εστιάζει στην αντιμετώπιση του καρκίνου ενώ ταυτόχρονα με σειρά άλλων παροχών προσφέρει άμεση πρόσβαση στην Υγεία και στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια οπότε βοηθά στην πρόληψη που είναι η βάση για την έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση της ιατρικής επιστήμης. Προσφέρει την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας.  Είναι το  πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα, το οποίο επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑΜΕΙΟΥ. Αφορά όλες τις ηλικίες, από τον πρώτο μήνα γέννησης έως 99 ετών, ενώ ταυτόχρονα είναι το ΜΟΝΟ προϊόν τέτοιου είδους στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά το οποίο ασφαλίζει γυναίκες που ήδη παλεύουν με τη νόσο. Ενδεικτικά κάποιες από τις παροχές του προγράμματος:

–    ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία, υπέρηχο μαστού, κλινική εξέταση από μαστολόγο
–    ΔΩΡΕΑΝ Διακολπικό υπέρηχο, Τεστ PAP, κλινική εξέταση γυναικολόγου
–    ΔΩΡΕΑΝ  Αιματολογικό checkup
–    ΔΩΡΕΑΝ  Οφθαλμολογικό checkup
–    ΔΩΡΕΑΝ  Οδοντιατρικό checkup
–    Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις
–    Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις
–    Πρόσβαση σε εναλλακτική – ολιστική ιατρική, βελονιστές κ.α.

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

Η συνεργασία της  Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers με την «Ευρωκλινική» αφορά όλους τους πελάτες και όλα τα συμβόλαια. Σε όσους έχουν συμβόλαιο Υγείας σε οποιαδήποτε εταιρεία, μέσω της μεσιτικής, τότε προβλέπεται και μείωση της απαλλαγής  έως και μηδενισμός της.  Πρόσθετα προνόμια απολαμβάνουν και οι κάτοχοι του αποκλειστικού προγράμματος “WiseAct” για τον καρκίνο του μαστού που έχει δημιουργήσει η εταιρεία.

Να σημειωθεί ότι η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε δραστηριότητες που στηρίζουν την Υγεία των πελατών της με προνομιακές ασφαλίσεις, πρωτοποριακές ιδέες και παροχές που για πρώτη φορά καταγράφονται στην ελληνική αγορά.
Ειδικά για τους κατόχους του Wise Act η συμφωνία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ περιλαμβάνει πρόσθετες παροχές οι οποίες περιλαμβάνουν τα εξής προνόμια:

– Δωρεάν 2η κλινική εξέταση από Χειρουργό Μαστού

– Δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης, για ένα μήνα, από Διατροφολόγο-Διαιτολόγο το οποίο περιλαμβάνει:

•    Λιπομέτρηση-ανάλυση σύστασης σώματος
•    Λήψη αναλυτικού διατροφικού ιστορικού και καταγραφή συνηθειών διατροφής
•    προσωπική στοχοθέτηση και παρακολούθηση ανάλογα με τις ανάγκες, σε συνεννόηση με τον Διαιτολόγο Διατροφολόγο.

Όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο  http://www.sofokleousin.gr/archives/322459.html